Skip to content

Telefonszám: +36 30 960 8507

E-Mail cím: mast@mast.hu

Minőségbiztosítás

Minőségbiztosítás

divider-handshake-blue

A M.Á.S.T. Piac- és Közvéleménykutató Társaság az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerint működik.

Célunk, hogy a minőségirányítási rendszer alkalmazásával még jobban kielégítsük Megbízóink igényeit, mind teljesebb mértékben megfeleljünk a szolgáltatásaink iránt támasztott követelményeknek.

Mivel a piac- és közvéleménykutatás területén a szolgáltatás minőségét nem lehet csak a végtermék, azaz a kutatási jelentés alapján elbírálni, Társaságunk üzleti hitvallásának alaptétele a módszertani megbízhatóság. Ennek érdekében minden kutatásunk alkalmával minőségbiztosítási tervet készítünk, melyet igény esetén Megbízóinkkal is megismertetünk. A minőségbiztosítási terv kiterjed a feladatok, a felelősök, a résztvevők körének meghatározására, a tevékenységek dokumentálására, az ellenőrzésre és a nyomon követhetőségre, továbbá az adatvédelemre.

Kutatásaink során szigorú ellenőrzési módszerekkel garantáljuk eredményeink megbízhatóságát. Ellenőrzési rendszerünk a következő területekre terjed ki:

  • Adatfelvétel
  • Adatrögzítés, feldolgozás
  • Kutatási jelentés készítés
  • Módszertani sztenderdek és határidők

A minőségbiztosítási rendszerünk része az adatbázisok, címlisták törvényeknek megfelelő kezelése. Ennek megfelelően tevékenységünk során hatályos adatvédelmi jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően járunk el.  Kiemelt figyelmet fordítunk a 2016/679/EU Általános Adatvédelmi Rendelete (General Data Protection Regulation, GDPR) előírásainak betartására. Minden esetben adatvédelmi garanciát nyújtunk Megbízóink számára.