Skip to content

Telefonszám: +36 30 960 8507

E-Mail cím: mast@mast.hu

Egészségügyi szektor

Egészségügyi szektor

divider-handshake-blue

Az egészségügyi szektor szereplői számára kidolgozott speciális termékeink és szolgáltatásaink a következők:

Medical Representative Monitoring (MRM)

Az MRM rendszeresen figyeli és teszteli a saját és a konkurens orvoslátogatói rendszer működését, objektív, számszerű adatokat (mutatórendszer keretében) gyűjt a látogatók hatékonyságáról, elfogadottságáról, a velük való elégedettségről.

Patient Flow Analysys (PFA)

A PFA az orvosok adott indikációban kialakított terápiás és gyógyszerrendelési szokásait méri. Segítségével a szegmens teljes ellátó és terápiás rendszere folyamatábraszerűen és számszerűen felmérhető. Számszerűsíthető az egyes betegszegmensek aránya és azok pontos mérete. Feltárja, hogy az etikus és OTC készítményeket, valamint az egyéb terápiákat milyen indikációban milyen gyakorisággal rendelik az orvosok.

Mystery Shopping (MS)

A jelenlegi, erősen változó piacon döntő szerepük lehet a gyógyszerészeknek, a patikai ajánlásnak, mérlegelésnek. A recept nélkül kapható készítmények esetében pontos információk nyerhetők az MS, azaz a próbavásárlás által. A patikai gyakorlat jól mérhető aktív, résztvevős megfigyeléssel, melynek során vásárlónak „álcázott” kérdezőbiztosok keresik fel az adott gyógyszertárat, ahol átlagos vásárlót alakítanak, és előre megadott feladatot hajtanak végre. A próbavásárlás befejezése után jegyzőkönyvet töltenek ki, melyben zárt és nyitott kérdésekre válaszolva részletesen rögzítik tapasztalataikat.

Research Aid (RA)

Kutatóink nagy gyakorlattal rendelkeznek abban, hogy a klinikai és egyéb kutatások lebonyolításában közreműködjenek. Ennek keretében a kérdőívek, adatlapok szerkesztésével, az adatok rögzítésével, statisztikai feldolgozásával, elemzésével segítséget nyújtanak a gyógyszergyártóknak és forgalmazóknak.